SOFTWARE-ONTWIKKELBEDRIJF VOOR ONDERNEMINGEN IN NEDERLAND

Onze expertise

Bij Alitic zijn we trots op ons diverse team van softwareontwikkeling consultants, elk gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en technologieën.

Van web- en mobiele app-ontwikkeling tot databasebeheer, cloudoplossingen en meer. Onze consultants brengen een schat aan ervaring mee. We blijven voorop lopen op het gebied van trends en technologieën in de sector om ervoor te zorgen dat onze klanten geavanceerde oplossingen krijgen die hen een concurrentievoordeel geven.

Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom is onze aanpak altijd persoonlijk. Onze consultants werken nauw met u samen om uw specifieke doelen, uitdagingen en requirements te begrijpen. Of u nu een uitgebreide softwareontwikkelingsstrategie, hulp bij een specifiek project of voortdurende ondersteuning en onderhoud nodig heeft, wij hebben de expertise om resultaten te leveren.

Waarom Alitic?

Ervaren consultants

Onze consultants hebben een trackrecord in het succesvol opleveren van projecten in verschillende sectoren. Wij zijn trots op de succesverhalen van onze klanten.

digital marketing, technology, notebook-1433427.jpg

Expertise in technologie

Van traditionele ontwikkelingstalen tot de nieuwste raamwerken en technologieën: onze consultants beschikken over de vaardigheden en kennis om elk project aan te pakken.

Agile en collaboratief

Wij geloven in transparante communicatie en samenwerking. Onze agile methodieken zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent en u naadloos kunt aanpassen aan veranderingen.

Klantgerichte focus

Uw succes is ons succes.
Wij streven ernaar uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij uw langetermijnvisie.

Onze Services

Software Development

Softwareoplossingen op maat, afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Consultancy Services

Deskundige begeleiding op het gebied van softwareontwikkeling-strategieën, technologieën en best practices.

Project Management

Efficiënt projectmanagement om een tijdige en succesvolle projectoplevering te garanderen.

Maintenance en Support

Doorlopende ondersteuning om uw software soepel blijven te laten werken.

Onze klanten

Wij zijn beschikbaar voor zowel advies als softwareontwikkeling op maat. Met ons uitgebreide netwerk van partners en zeer bekwame experts kan Alitic een breed scala aan problemen op ondernemingsniveau oplossen. De volgende bedrijven hebben ons hun vertrouwen geschonken en zijn onze gewaardeerde klanten geworden:

Programmeertalen

Enkele van de programmeertalen waar wij ervaring in hebben:

Technologieën en tools

Enkele van de technologieën waarin wij experts zijn:

Methodieken

Onze teams werken met de volgende methodieken:

Agile

Onze teams volgen de Agile project management aanpak, waarbij het project in fasen wordt opgedeeld en de nadruk wordt gelegd op continue samenwerking en verbetering.

Scrum

Gebaseerd op de drie pijlers van transparantie, controle en aanpassing werken onze teams effectief samen met verschillende klanten en projecten.

RAD / TDD

Door middel van Rapid Application Development en Test-Driven Development-aanpak maken onze ontwikkelaars snel meerdere iteraties van de software, terwijl ze zich concentreren op het schrijven van alleen testbare en duidelijke resultaten.

Kanban

Door de doorlooptijd en cyclustijd te meten, zorgen onze teams ervoor dat inefficiënties in het ontwikkelingsproces worden geïdentificeerd en verwijderd.